Festival Omnivore / Vasco Coelho Santos

No ano que celebra a 13.ª edição e o 15.º aniversário, o evento gastronómico Omnivore dá voz ao chefe Vasco Coelho Santos, do Euskalduna, no Porto. Foram três dias, entre 4 e 6 de março, de 2018, dedicados à cozinha contemporânea. Produção de 8 pratos tam-tam (Ø20cm), 8 taças (Ø12cm), 8 mulheiras (Ø10cm), 8 pratos duplos (Ø20cm) – grés.

In the year that celebrates the 13th edition and the 15th anniversary, the gastronomic event Omnivore gives voice to chef Vasco Coelho Santos, from Euskalduna, in Porto. A three days event, between March 4 and 6, 2018, dedicated to contemporary cuisine. Production of 8 tam-tam dishes (Ø20cm), 8 bowls (Ø12cm), 8 gravy boat (Ø10cm), 8 double dishes (Ø20cm) – stoneware.

Foto: Undercover – undercover.pt

Foto: Undercover – undercover.pt